lördag 16 augusti 2014

Krypa tillbaka till kojs?


Glada i hågen, och faktiskt lite optimistiska efter mången vecka med trögt gösfiske, lade firma ImpolaBolin i båten vid Lungers hamn i morse. Inte kan det väl fortsätta vara tomt på våra waypoints?!

Jo då.......... Efter dammsugning av många knölar, knocklor och branter var det bara att ge sig. Hjälmaren korsades till i stort sett ingen nytta alls. Inte helt lottlösa men jag tror inte fisket varit mycket sämre hittills i år.

Vi hade lika gärna kunnat krypa upp och legat sked hos Helga & Hans i deras deutsche kampenteltze. Snarkningarna genom tältduken ekade vid rampen i morse.

Det är bara bryta ihop och komma igen!  

3 kommentarer:

  1. Dags för någe nytt äventyr? Hörde att flera hade taskigt
    Nytt vatten,nytt äventyr,två båtar,en ungtupp och tre fjäderlösa tuppar.. Kan ju bara bli hur bra som helst. Så länge jag drar störst förstås. För jag vill inte gå från ungtupp till hack kyckling!

    SvaraRadera
  2. Äventyr låter bra. På Hjälmaren är zandern utspridd på de mest mystiska ställen. Det HAR varit en trög period varje sommar, men inte så länge som i år. Som vanligt gissar man, men nog har väl saharavärmen med det att göra.

    SvaraRadera
  3. Nä,aldrig så här länge. De finns ju där. Men!!!
    Har du ett äventyr ligger o gror i innerfickan?

    SvaraRadera