måndag 22 augusti 2011

Vad hände denna Söndag ?


Morgonen började som sig bör, tidig färd ut mot en hotspot som skulle få känna på tre fiskesugna gubbars frenetiska nötande efter de guldglimrande skönheterna.
Så långt allt väl !



Sedan vände dessa herrar mej ryggen, de trogna jiggarna som givit oss så mycket glädje blev helt plötsligt utbytta mot jiggar som jag inte sett på tid och evigheter, små små jiggar som jag förmodar att herrarna gömt
i fickorna innan avfärd tacklades på :-)



Med båten placerad på platser som jag inte brukar vara på så började dessa riddare syna dagens ljus vart efter klockan gick.


Abborre efter abborre drogs denna dag även om de var små så verkade herrarna nöjda med att drömma sig tillbaka till vinterns pimpelturer då en hel del abborrar fick se dessa herrar i ögonen.
Nå väl nu var det väl så att vi fiskade en hel del gös också, men gösfisket var trögt även denna dag.
Men en liten strimma ljus i tunneln kunde skönjas då det blev några fler gösar denna tur och en del missade gösar som ej ville syna dagens ljus.
Men men trots abborrfiske och halvdant gösfiske så blev det en trevlig heldag på sjön :-)

Vad bjuder nästa tur på för överraskningar ?
Mike The Pike

3 kommentarer:

  1. För att minska tiden för det förhatliga(?) abborrfisket, tror jag det lutar åt nya jaktmarker - eller? Men först kollar vi väl runt på bekanta branter...
    Sugen så in i attan är jag. Dels för att fiskuslingarna nästan besegrat oss den senaste tiden, men också för att få testa de nya rullarna som damp ner i postlådan häromdagen.

    När ska vi fiska?

    SvaraRadera
  2. Det är bara att hoppas vi slipper orkan och åska till helgen :-)

    SvaraRadera
  3. Vad utöver blixt och dunder skulle kunna stoppa oss? Vi vet precis hur 6-7-8-9 m/s känns i hydraulknäna...

    SvaraRadera