måndag 1 december 2014

Kortpass på hjälmaren

PP Jag och Magistern åkte på ett kort pass på förmiddagen igår för att jag skulle få stilla suget lite då jag gick miste om lördagspasset. Förhoppningarna var inte så höga då det har varit trögt på slutet.
Vi bestämde oss för att lägga dagen i en vik som vi inte har fiskat ordentligt på hela hösten, när vi kryssat oss in bland alla stenar i mörkret så började vi fiska och det högg ganska direkt innan det blivit ljust så då trodde man ju att de kanske skulle vara lite fart på fisket! timmarna gick och vi lyckades få ett gäng  gäddor några lite bättre runt 3-4 kilo. Vad gäller beten så var det fortsatt dåligt drag på gummi och desto bättre på Bustern.
Till vår förvåning så var viken fortfarande alldeles full i växtlighet till skillnad från  många andra ställen vi fiskat på slutet.  Trots mer gräs på krokarna än fisk så lirkade magistern upp dagens biff på 4,2 kg. 
Hur som helst så var det skönt med ett par timmar på sjön, nya beten är påväg till helgens fiske så nu kan väl inget gå fel !? 4 dagar kvar i hytten så nu är det bara att tagga till :-) 

2 kommentarer:

  1. Trots den, för oss, korta tiden lyckades vi ju faktiskt lite bättre igår jämfört med i lördags! Inga monster och inget mängdfiske, men helt ok. Kallt om tassarna var det, men lite fingersvid får det kosta. Hoppas det hårda locket håller sig borta till nästa helg!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hopas locket lägger sig nu snart så man kan ut o pimpla...

      Radera