fredag 3 januari 2014

Alla knep är tillåtna....


 
 
Ännu en dag som skulle förläggas på sjön, lite vind, dimma och duggregn var vad vi skulle bjudas på denna morgon då mörkret skingrade sej,
Denna morgon skulle betena få simma på en annan plats då gårdagens fiske var väldigt trögt.
Att fisket skulle vara tufft även idag kunde man väl misstänka då inga större förändringar i väder och vind skett tills idag.
Ibland behövs det inte mycket för att glädjen ska infinna sej i båten, att slippa bli "ff" kan i bland liknas med att vinna ett VM guld när det gått grus i maskineriet.
Magistern räddade till en början hedern med att fånga denna pjäs på en 7":are :-)




Men sej den glädje som varar, en stekhet Matros ska förstås förstöra glädjen så fort som möjligt med att fånga en ännu större jers på 7":aren :-)
Visst var ungtuppen het idag, kast kors och tvärs, högt och lågt så ibland skulle vi kunnat knutit nät av våra linor.
För att avslutningsvis parkera beten i botten så att Magistern och jag skulle få förlägga så mycket tid som möjligt på att åka och hämta fastsatta beten och därmed inte kunna fiska !


 
 

Ung tuppen lyckades givetvis ta dagens största 4,5 kg grattis !
Undra om inte detta egentligen var Magisterns fisk ?
Nå väl, gammal är äldst, summerar vi dessa två dagar så delar Magistern och jag på första platsen med tre fiskar var och Matrosen säker två med två fiskar så visst än är gubbarna värst :-)
Hur som helst, bra eller dåligt men 2014 har börjat perfekt ingen is så långt ögat kan nå så det är bara att öka på med fler fiskedagar :-)

Tack för ännu en trevlig stund på sjön !
Mike The Pike

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar