söndag 25 april 2010

Kallt vatten


Jahapp... Förhoppningarna var höga, men termometrarna i veckan har tyvärr inte visat lika höga celsiusgrader. Vattnet är nog inte tillräckligt varmt, (tror jag).
Som alltid kan man dock inte VETA något angående fiske, utan man kan bara tro. Man kan skaffa sig erfarenhet och utifrån den gissa bättre. Så det där med "nöta, nöta" stämmer i alla fall. Åtminstone tills vi lärt oss att prata med fiskar.




Gamla trotjänaren, Salmo Slider, var det enda som smakade idag. Å andra sidan kanske mina två gäddor huggit på leverpastejsmörgås, just då och där... Favoriterna får mest vattentid, så det känns naturligt att det är på dem man får fisk - eller?




Som vanligt kan man ljuga om att "det inte är mängd fångad fisk som är viktigast", och säga att kaffet och smörgåsen smakade bra... Vi fick åtminstone en ren och fin båt till nästa gång!
Mer sol i veckan tack

1 kommentar:

  1. Det kanske är tur att det inte bara är att åka ut och hiva upp gäddor på löpande band.
    Tänk alla de gånger fisket inte är på topp, vad det skapar diskussioner om nya ideer gällande plats,bete,tid ja gud vet allt.
    Det är väl också en rolig del av fisket, en del av ny ideer brukar ju trots allt ge en liten belöning i form av lite mer fångst.
    Vem vet hur många nya ideer ska vi hinna prova denna säsong

    SvaraRadera