söndag 4 april 2010

Sjukligt fiske !!!

Trots det usla tillståndet med sviter av svininfluensa, bröstpip, konjaksbakrus eller om det blir snö så får vi bestämma när (inte om) vi ska åka i morgon, trots att åldermannen skullle behöva ligga på intensiven så blir det fiske i morgon.

Som rehablitering har det blivit en stilla promenad i vårsolen, en eftermiddagslur och senaste Fiskejournalen och vad stod där att finna ?
Jo jerkmete, ytterligare en teknik som skall revulutionera gäddfisket vi ska tvinga de köldstela, obefintliga, osynliga, utrotade gäddorna till hugg!!!

Ja som synes så är jag inte färdig för frostfritt ännu utan man taggar upp sig lite extra för morgondagens fiske som förhoppningsvis skall genomföras utan tupplur, dålig andedräkt, och drömmar om storgäddan !

Vi hoppas på att det dyker upp några gäddor som intresseras av något av alla beten som vi ska hinna prova under morgondagens fiske....

Halsduk och toppluva sen jäv...r
Mike The Pike

1 kommentar:

  1. Ja, i morgon får du nog plocka fram den ständigt medhavda halsduken. Man kanske slipper vallningar... Egentligen skulle vi väl ligga sked med fruarna och morgongosa? Mot bättre vetande ska det visst jerkas i stället - de får ge sig till tåls till kvällsmys!

    Fränt! (Att fiska alltså...)

    SvaraRadera