fredag 16 april 2010

Thank God it's Friday!

Återigen en arbetsvecka till handlingarna, de rullar på. Man hinner i stort sett reflektera över att det är mån, ti, on... sedan är veckan slut. Våren är på plats sedan en tid tillbaka, och banne mig om det inte är grejor på gång i vårt hemmavatten!?

Övningskörningen med yngsta har av någon oförklarlig anledning slutat vid iskontroll. Det såg blött ut i går! Idag har det pustat på lite, så man kan ju undra om vi slipper bilresan österut till helgen? Tänk att få återse de välkända jaktmarkerna...

Förra veckan beställde vi en elmotor på zoo-butiken att fästa i fören. Efter mycket nätforskning bestämdes det att vi skulle testa uppstickaren Watersnake. Visst hörs lovsång om MinnKota, men oj vad dyra de är - dubbla priset. Framtiden får utvisa om snålheten har bedragit visheten. Vi trodde i vår enfald att motorn skulle dyka upp i mitten på månaden, men nu hör jag att den kommer till Göteborg den 21 april!! Så möjligtvis blir det test nästa helg.

Det vi beställt är en SWRT-54/54. Det ska betyda något i stil med 54 punds dragkraft och 54 tums riggrör. Till den hör en fotpedal och två fjärrkontroller!! Ska bli väldigt skönt att slippa starta tvåtaktaren vid varje litet flytt i vårvikarna. Senare ska den bli behjälplig vid gösfisket.

Som sagt, skönt med fredag...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar