söndag 11 april 2010

Sett och hört från förarplatsen

Bakom rodret/ratten på vår båt upplevde jag en inspirerande dag i trevligt sällskap. Från arla morgon till eftermiddag. Det börjar komma igång nu, trots att vattentempen håller sig på blygsamma 3-4 grader.

Nedan syns Adamsson kroka loss sin första för dagen - med kvarten kvar! Fredrik trodde länge att han skulle hamna högre upp än vanligt i resultatlistan. Men nestorn drog till med två snabba på övertid. Tyvärr Fred, mer träning!



Annars började junioren som vanligt. Pizza och piroger rann ner för strupen i en aldrig sinande ström. Att skylla på näringsbrist går inte! Vi hann inte mer än ut på vattnet förrän första slank ner.



Och visst gav vitaminkickarna resultat! Humöret på topp som synes. Här har Fredrik nyss krokat en vårfet gröning - fem kilo, inte illa. Man kan tro att gäddan ätit lika mycket piroger som fångstmannen.


Att han behöver träna, vår matros, märktes i bilen på väg hem... Trots att magen borde vara full av näringsriktig fryst snabbmat, slog han ihop som ett korthus. Vi old-timers satt fram och planerade nästa fiske!


När ska vi fiska?

4 kommentarer:

  1. Undra vad vi ska göra med Matrosen?
    Håller han inte ut längre, så måste vi kanske börja beställa utkörnings pizza så han får i sig mer näring !

    SvaraRadera
  2. men gubbar va ni är taskiga :( vi får inte glömma att det var premiär för mig , lite ringrostig ar man alltid första gången ;)

    SvaraRadera
  3. Vi vill bara upplysa dej om att det är fiske vi bedriver under våra båtturer :-)

    SvaraRadera
  4. Som vanligt är tonen rå men hjärtlig. Fred, kul att ha dig med igen! Men ärligt talat - har du mask i magen?

    SvaraRadera