torsdag 1 april 2010

Glad påsk alla fiskevänner!

Nu känns det som våren kommit för att stanna, med ösregn i morse och solsken på eftermiddagen.
För oss båtfiskare som tycker väntan har varit lång så passar denna väderlek oss ganska bra.
Efter en lite kortare arbetsdag så var det bara att bege sig hem för att ta tag i påskens göromål, med dotterns sällskap så var det bara att ge sig in i den hysteriska påskhandeln, och en del handlande blir det när släkten ska bjudas på lite mat på långfredagens kväll. Det är vid dessa tillfällen man får bjuda till lite extra och skämma bort hustrun med matlagning och diverse annat, med den taktiken så ska väl ett par fisketurer vara räddade under denna påskhelg :-)
Som det suger efter fiske nu så spelar inte utgången någon roll, det känns som det enbart ska bli skönt och komma ut på sjön och ladda batterierna. Så lång som denna vinter har varit så känns det på något vis som man blivit snuvad på en massa roligt fiske,men det får väl tiden utvisa. Så taggad som man är nu så lär det bli ganska tätt mellan vårens fisketurer om inte mina kamrater har några andra ideer !
Tänk vad skönt det ska bli att få damma av jerkutrustningen och plugga i en massa nya fina skapelser i jerklådan, för att sedan ställa forhoppningarna till att några av dessa nya beten skall ge det där lilla extra !!
Eller blir det så att man faller tillbaka på den gamla hederliga "Eken".....

Jag byter gärna påskägget mot lite jerkfiske !!
Mike The Pike

1 kommentar:

  1. Just vår customfärgade egenskapelse har ju varit het... speciellt i de vatten varthän vi styr vår kosa om lördag.

    SvaraRadera