söndag 24 januari 2010

Söndagsmys....



En trevlig stund tillsammans med när och kära på cafè Saga.
En kopp kaffe och räksmörgås som smakade förträffligt i trevligt sällskap, som sedan fick promeneras ner med en långpromenad längs Arbogaån.



Dessa rejäla stockar är början på något jag tycker har saknats länge längs vår fina å, bryggan som nu har börjat byggas längs den södra sidan av hamnbasängen tror jag kommer bli välbesökt så fort vårsolen börjar värma.



Stommen för den kommande bryggan som säkert kommer att överleva många vintrar och efterföljande vårflodar börjar komma på plats. Nu återstår väl bara att se om längden på bryggan räcker, det kanske blir många av oss Arbogabor som vi tillbringa en stund efter åkanten med en termos kaffe och lite gott fika och lapa lite skön sommarsol.



Känns som det tar ett bra tag innan denna osynliga gösambulans ska ut i trafik på Arbogaån igen. För en stund trodde jag inte den låg kvar på sin vintervila då den är så omsorgsfullt inbäddad i massor av snö.
Så några besök på Hjälmarens is lär det bli innan det är aktuellt med något vårfiske från båt, men det kan väl också vara ett trevligt inslag när fiskesuget sätter sina klor i oss fiske entusiaster.

En liten Söndagsfundering
Mike The Pike

2 kommentarer:

  1. Vi siktar väl in oss på ett pimpeläventyr kommande helg? Oj vad långt det blir mellan varven nu...

    SvaraRadera
  2. Ja man glömmer väl bort hur man gör

    SvaraRadera