onsdag 25 maj 2011

Med gatsten i fickorna !


Som sagt med en 08 med i båten denna blåsiga kväll så kändes det som fickorna skulle vara fyllda med gatsten för att inte följa med i vindbyarna.
Med Magnus förpackad i flyt overall och Tretorn stövlar skulle vi väl klara av kvällens fiske trots de galna vindbyar som skickade oss mellan åns vassruggar.


Åh visst det är bara att kolla på leendet, en äkta 08 stoppas inte av denna lilla kvällsbris !


Åh visst visar han lite takter med en gång, ett par gösar landades rutinerat för att sedan förpassas till kylboxen :-)


Ja så här såg det ut några gånger denna kväll, medans Magistern och jag njöt av kaffe och Magisterns underbara smörgåsar :-)
Gårdagens fiske avlöpte trots kraftig vind ganska kontrollerat, Magnus överraskade oss inte med någon lake eller några beten placerade i Magisterns nacke !
Så summa summarum så gick väl detta äventyr bra, med kylboxen fylld med några granna matgösar var det bar att ladda för kvällens after fish :-)
Med Magnus som nattgäst och after fish kompis fick man äran att filéea och frysa in gösarna för kommande äventyr i Fullersta:-)
Kan tänka mej att denna gourmekock kommer att tillreda någon smakfull middag av dessa filéer i en väl uppvärmd Murikka hemma på altanen i Fullersta.
Tusen tack för ett trevligt kvällsfiske trots häftig vind, detta får vi göra om :-)

Är det inte dags att fiska snart ?
Mike The Pike

1 kommentar:

  1. Fullerstas Bengt Öste verkar ha matjord i fickorna... Direkt från gatan kliver han in och dominerar! Vi skulle behöva ha med honom oftare för lite tips och tricks. Det finns gösvatten i 08-området. Då kanske vi kunde ha en ordentlig after-fish?

    SvaraRadera