söndag 19 oktober 2014

Hjälmargäddan höst !

Föhoppningarna var inte så stora inför höstens upplaga av hjälmargäddan med ett trögt höstfiske hittills. Efter kaptensmötet hoppade vi i båten och drog iväg till våran plats där vi tänkte lägga dagens fisketimmar! Till en början var det lika trögt som det har varit sista tiden men i takt med att solen gick upp så kom det ändå igång visst fanns dom där, efter order av Mike så var det bara "pannbensfiske" som gällde dag så var det bara att lyda! Framåt lunch lyckades Mike tillslut lura upp en gädda på precis 100cm :-) frågan är om det kommer räcka till vinst !? 
 
Med ett svagt hopp om att det kanske skulle räcka till gav vi upp fiskandet och började ta oss tillbaka mot lungershamn . När vi väl kommer i land så visade det sig att dom flesta haft ett trögt fiske vilket höjde våran förhoppning att det kanske skulle räcka ! När Viktor presenterar dagens resultat visade det sig att bullens gädda är dagens lägsta och vi vinner tävlingen ! 
Med glada miner satte vi oss i bilen och mina gubbkompisar tog sig varsin välförtjänt Mariestad :-) vi från team v-s-v-f-i tackar för en väl genomförd tävling och hoppas att det blir en ny fight i vår :-)

4 kommentarer:

  1. Snacka om sann lycka, ni ser ut som ni inte var en låg oddzzare. GRATTIS

    / CeDe

    SvaraRadera
  2. Skål och ett stort Grattis gubbs!!!

    SvaraRadera
  3. Grattis ! ÄNTLIGEN =)
    Men det var vågat att ni bägge står på klena pallar. hahaha =)
    // Björndahl

    SvaraRadera
  4. Och ett grattis till på Mike The Pike's födelsedag! Hipp hipp!!!!

    SvaraRadera