fredag 23 juli 2010

Dagen då det var dags att fiska med Magistern igen :-)


Väl förberedda på ett tufft fiske idag så var det bara att bita ihop, väderprognosen i morse visade 5-6 m/s men det var säkert 7-8 m/s när vi gav oss ut i morse.
Så det blev en lugn färd till första fiskeplatsen i de höga vågorna, väl framme så gjordes ett antal försök att ankra men det visade sej helt omöjligt.
Så den tilltänkta platsen fick lämnas ofiskad och färden fortsatte i den gropiga sjön till nästa plats, väl där var ankring lyckosammare så fisket kom igång.



Trots Magisterns frånvaro från fisket ett tag så visade han snart nog att takterna fortfaranade sitter i !
Trots att det blir betydligt svårare att hålla riktig kontroll på jiggens framfart på botten i den häftiga vinden så blev det några strögösar här och där. Så efter en heldags fiske får vi väl anse oss nöjda med resultatet och  lite nya ideer knäcktes hur vi skulle kunna bedriva gösfisket när vinden ligger på en dag som idag.



Ett par bonus abborrar blev det också  :-)



Tyngsta drillningen stog i alla fall jag för denna dag, med halva Hjälmarens botten på ankaret så går det lite tyngre att hissa upp det till ytan :-)
För övrigt får man tacka för ett glatt och trevligt sällskap och äntligen fick man fiska med en likasinnad envis gubbe som inte viker ner sej för en liten krusning :-)

Kan vi inte fiska snart !
Mike The Pike

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar