lördag 26 april 2014

Morgontur på ån...


Idag var det dags för Magistern och mej att fiska lite. Som gäst i båten hade vi Fredde, mannen som måste vara född med tidsbrist !
Men trots tidsbrist så hann herrn locka upp en på 2,90 Kg och denna goding på 5,02 Kg innan det var dags för avfärd mot Stockholm 09:30.
Magistern och jag gnetade på några timmar till utan någon påhälsning från djupet, men med strålande sol och värme så kändes det trots allt helt okej :-)

Mike The Pike



2 kommentarer:

  1. Om det är någon som undrar, då speciellt våra gäddfiskekamrater, så har vi inte lagt av med vårt grönisfiske. Dagen bjöd på inte en, två eller ens tre esox lucius… Jag tror vi hade fyra upp i båten! Varken Mike eller jag har totalt gått över till den mörka sidan… än…
    Som träning inför framtida SM i VM, kommer vi lägga ooootroligt mycket tid på försommarjakt på de gröna, (kanske).

    Själv är jag gös-FF än så länge - det borde smälla högt i gäddsällskapet!? Tyvärr är det nog så att i det sällskap jag rör mig, blir det svårt att undvika påhälsning av Zander Lucioperca.

    Kul att dagens gäst, tillika Arbogas, Sveriges och månne Europas mest tidsoptimistiske man fick pilla upp ett par! Du är väl snart med igen?

    SvaraRadera