fredag 17 juni 2011

En härlig början på helgen...


Magistern och jag hade bestämt oss för ett kortare pass denna eftermiddag så familjerna skulle få se en skymt av oss också.
Med det busväder vi möttes av vid sjön så kändes det väl inte helt fel att ta ett lite kortare pass idag och då förlägga fisket till färre antal platser.



Fisket var hyfsat mellan vindbyarna och regnskurarna, en och annan liten gös landades för att sedan återutsättas då de ej höll måttet för mätta våra hungriga magar.



Däremot så hoppas jag att denna vackra fågel fick en smaklig måltid, då den tittade på oss med sin skarpa blick medans den stilfullt plockade upp denna fisk för att sedan försvinna i horisonten.


Trots att det blev ett kort pass denna eftermiddag eftersom vi möttes av oroväckande svarta moln som innehöll en del åska så var det i alla fall skönt att komma ut och lufta prylarna en stund :-)
Dessutom får jag lov att tacka Magistern för goda smörgåsar och gott kaffe.
Idag var det inte bara du och jag som bjöd upp till dans, tänk att dessa fantastiska fåglar kan dyka upp från ingenstans så fort det vankas lite mat.
Med ett par matfiskar var med oss hem så konstaterade vi att vi trots dåligt väder trivs ganska bra ändå bara vi får fiska  eller ?

Går ett bröllop före ett fiskepass med mej ?
Mike The Pike


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar