söndag 11 september 2011

Det blr inte alltid som man tänkt sig.....


Lördag 2011-09-10

Åter igen så var det dags för ett  besök på vår underbara sjö som kan bjuda på allt.
Väderprognosen lovade ganska mycket vind men till vår förvåning så slog prognosen fel och vi bjöds på lugnt och skönt väder vad det beträffar vinden.
Annars bjöds vi på moln regn och sol så vädret växlade ordentligt, men så fint väder var det i alla fall så att herrarna fick svalka sig med varsitt dopp.
Det var nog ett välbehövligt dopp för denna dag gällde det att skärpa sig om det skulle bli något ryck i spöt.
Med elmotorn tillbaka från reparation och en väderprognos som slog fel så var det upplagt för ett vertikalfiske denna dag.
Men sej den glädje som varar !
Vi vickade i elmotorn startade den med fjärrkontrollen och körde i max två minuter sen var den likadan som när vi lämnade den för reparation.
Så trots utbytta kablage, kretskort och ny fotpedal så blev det bara ett par minuters vertikalfiske :-(
Lite snopet kändes det verkligen då vi blivit väl omhändertagna då vi lämnat motorn på reparation.
Nu var det bara att byta taktik för dagen, det blev ankrat fiske under detta pass vilket känns okej i och för sig, men när gösen är lite mer svårflörtad så känns det som vertikalfisket är lite av melodin när de skall lockas till hugg.
Vi bjöds inte på något bonanza denna dag, men trots besvikelse att elmotorn strejkade så lyckades vi i alla fall lura lite skönheter och komma upp och njuta av den stekande höst solen.

Snart är det dags igen med bad och elmotor återstår att se !
Mike The Pike

1 kommentar:

  1. Surt med elmotorn som sagt. Snacka om antiklimax! Jag undrar just vad reparatören säger när du ringer, för visst måste man tro att allt fungerade innan han skickade iväg den. Dubbelt tråkigt, med tanke på att vädret nu var t.o.m. badbart. Hade nog varit mumma med sakta framslingrande gummin runt stenarna igår...

    SvaraRadera