lördag 19 december 2009

Så värst varmt är det inte


Jaha - frukost och kaffe. Vaknade innan klockan och sitter och kurar framför kakelugnen på Snarhem för sista gången. Igår kväll visade både ute- och innertermometern 17 (plus inne) innan veden antändes i spisen. Varmare var det i finalbastun, var nästan på väg ut i en snödriva men kom på bättre tankar.

Idag går lasset mot centrum och åkanten. Den lediga dagen igår ägnades åt småplockskörning och miljöstationen. Även om frun varit duktig på att rensa undan gammalt under årens lopp, blir det en del man samlar på sig. Men nu åker alla "bra att ha grejor": expanderbult, barnkläder, brädor, etc. Förrådet, som bl.a. tjänat som vår fiskestation, verkar rymma hur mycket som helst! Det tar aldrig slut! Jag hade förhoppningar att precis allt skulle stå i kartonger när flyttgubbarna kommer klockan tio, men nog kommer en del av bohaget bli nerkört i småslattar.

Nu ser jag fram emot en någorlunda bekymmersfri tillvaro som hyresgäst. Bye bye snöskottning, gräsklipperi, fönstermålning, tapetsering, golvläggning, vedkörning, osv, osv.


Tänk vad mycket tid det blir för ...................fiske! / Magistern



1 kommentar:

  1. Hitta du isborren ?
    Vi kanske ska fiska på en gång ?
    När har vi tid?
    Mike The Pike

    SvaraRadera