fredag 19 november 2010

Vad gör man inte för att få en gädda !


Nu är det Fredag igen, skönt lite helgvila och tankarna vaknar för ytterligare ett fiske !
Nu kärvar det väl lite mer än vanligt, med med 8 s/m nordostan så gäller det väl att hålla i hatten och bita ihop.
Förhoppningvis slipper vi i alla fall snöfall, alltid en liten tröst.  Eftersom gäddfisket gått tungt hela hösten så blir det att prova lite nya platser under morgondagen, så några nya jerkar sitter inte helt fel för att bättra på självförtroendet lite grann :-)
Med det kärva gäddfiske vi haft så får det bli att ladda lite extra krut på matsäcken så vi kan ta några långa ljugar pauser om fisket fortsätter att kärva.
Magistern står förhoppningsvis utanför och väntar på en tidig avfärd i  morgon bitti, för nu börjar det väl snart ta slut på tillfällen då vi kommer i med någon båt med tanke på att vi mötte isflak redan förra helgen.
Nya planer nya förhoppningar det är väl det som driver vår envishet eller ?

Allt kan bara bli bättre !
Mike The Pike

3 kommentarer:

  1. Nejnej..5-8s/m 10% över 10s/m nord/ostlig,-1/0 fyfan,men ni är ju vikingar av det ädla slaget,skura muggstolen,hänga tvätt,en stor härlig disk är mer underbara saker man kan roa sig med//nu ska jag polera muggen,skitfiske föresten.//Björn

    SvaraRadera
  2. Viking vet ja fanemej inte om jag är, men där emot så har min käre kollega något fel på termostaten. För det verkar inte finnas någon tid på året då han tycker det är kallt !
    Så det är bara att gilla läget och nöta på, som du vet så är det bara en kort stund det går att bedriva detta fiske som vi brukar säga.
    Så vi gillar läget och testar :-)

    SvaraRadera
  3. Jag tar med mig stickningen och sitter under kapellet!!

    SvaraRadera