tisdag 10 april 2012

Ett riktigt skitfiske....

Måndag och sista lediga dagen denna påsk !
Magistern och jag lyckades få tillbringa sista lediga dagen på sjön, och visst var vi taggade för ett fiske efter gädda.
I vanlig ordning var det tidig uppstigning för att få så mycket fiske som möjligt innan det är dags för vardagens bestyr med arbete och hemsysslor som ska styra våra viljor som aldrig får nog av fiske.
Väl på plats i första viken så var det två nöjda herrar som svingade med spöna i alla väderstreck i jakten efter någon prickig madame som ville provsmaka våra färggranna beten.
Visst, snart nog var det kontakt med fisk om än av den lite mindre kalibern.
Bättre än inget alls var väl tanken som väcktes, får de bara gnugga sömnen ur ögonen så ska det väl bli fart på fisket denna dag.
Platsbyte och nu en hotspot som hållit bra med gädda tidigare, här ska det väl lossna om vi gnetar på ordentligt och erbjuder allehanda plastbitar av olika storlek, färg, gång och gud vet allt.
Trots ett tålmodigt nötande med alla tänkbara varianter av beten så lämnade sjön ifrån sej endast ett fåtal mindre gäddor och klockan gick som vanligt i alldeles för rask takt med tanke på hur roligt vi har på dessa äventyr,
Forsättningen av denna dags fiske gick i tröghetens tecken så gäddorna finns kvar och vi är ännu mer taggade på ett fiske, för visst ska vi väl lyckas få till ett riktigt hett gäddfiske denna vår ?
Med så trögt fiske fanns det inte ens tid för lite fotografering så detta inlägg lägger vi bakom oss utan bilder.


Med lite nya "Gustavsbergare" så ska vi väl lyckas !
Mike The Pike

1 kommentar:

  1. Specialare är på G! Bäva månde Hjälmarens slemmiga, bortskämda djupvarelser...

    SvaraRadera