lördag 3 oktober 2009

Jakten på fisketillfälle !

Efter en veckas arbete och växlande väder så har funderingarna kring helgens fiske gnagt ganska bra.
Ena dagen ingen vind och nästa dag storm, det är väl tyvärr så här hösten normalt ska vara fast man inte riktigt vill inse det när fiskesuget är så enormt....
Man hade hoppats på ett riktigt fiske på Hjälmaren i helgen, men enligt väderprognoserna så verkar det som vindstyrkan kommer ligga runt 9-10 m/s. Så det är väl tyvärr bara att fortsätta och vänta på ett nytt fint fisketillfälle på denna härliga sjö.
Men skam den som ger sej, efter lite överläggningar med magistern så konstatera vi att trots begynnande svininfluensa och depression så ska vi ut och fiska :-)
Nu får det bära eller brista, så vi åkte ut och reka lite vart och vad vi skulle kunna fiska för något i morgon.
Lotten föll på ett fiske med jerkutrustningen som vi inte använt sen i våras, så det är väl bäst man börjar damma av grejorna för morgondagens bataljer.
Med en så fin eldstad på plats så borde det nog även bli lite tid för korvgrillning tycker jag, med tanke på magisterns stora aptit på alla tänkbara sorters korv.
Ja vad ska man säga morgondagens fiske efter de stora hungriga höstgäddorna ska förläggas till en liten sjö jag inte fiskat i på säkert femton år så det ska bli riktigt roligt.
Vi får återkomma med resultat och info om morgondagens bataljer i morgon.

Ha det så bra
Miche

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar