måndag 27 september 2010

Fiskesugen absolut inte.....


Att vi är tokiga i fiske är väl helt sant, med tanke på hur det var på sjön i lördags vi vi vi och ingen annan :-)
Nya beten ny metoder kommer och går en del får chansen och andra hinner ej provas, är det så att arbetstiden skulle vara fisketiden ?
Det känns som man aldrig får nog, om inte solen slocknade så tidigt om kvällarna så är jag säker på att vi setat på sjön och guppat någon kväll i veckan.
Men nu får man nätfiska och läsa gamla fisketidningar från perm till perm, kanske snappas något nytt litet knep upp som ytterligare förgyller vår tillvaro på sjön.
Tänk att få ge några pass till med de senaste jiggarna, kanske är vi på rätt väg eller så var det en tillfällighet att de senaste jiggarna smakade innan vinden satte stopp för jiggfisket.
Tänk så roligt det är med lite utmaningar, det är väl därför man sitter och funderar på när var hur man ska komma ut igen.

Klart är att vi skulle behöva fiska snart !
Mike The Pike

3 kommentarer:

  1. Åkte förbi Hjälmare Sund tidigare idag. Och där på den västra sidan vid den låga bron låg Polacken som guidar på Östen i lä. För på Östra sidan så blåste de småjävlar,ordentligt oxå. Så de kunderna var nog nöjda över o fiska i gropen där som är ca 100 ggr 300 m...Haha

    SvaraRadera
  2. Förstår att det inte kan ha varit allt för trevligt på Hjälmaren idag.
    Nu när hösten närmar sej med stormsteg får man försöka komma ut på de tillfällen som bjuds.
    Tyvärr så tar arbetet mycket tid i veckorna så man får fiska i det väder som bjuds på helgerna, eftersom vi även börjar fiska gädda nu så lär det väl bli en hel del fiske till innan vi får ge oss för isläggning :-)

    SvaraRadera
  3. Jo,de är ju så. Ser väl,just nu ska jag tillägga iaf skapligt ut vindmässigt till helgen som kommer.Ja,gädda det får ni ha för er själva.Haha

    SvaraRadera