söndag 12 september 2010

Snuvigt lördags fiske med inslag av ilska !



Efter diverse skruvande för att få motorn på plats igen så bar det iväg för en stunds fiske.
Med en rejäl förkylning i kroppen så var det skönt att mötas av en sjö som låg alldeles stilla, nu var det ett ensam fiske då Magistern ligger nerbäddad i förkylning med tillhörande feber, och en Matros som förmodligen fått ett efterlängtat spikpaket i sin hand !



Med obefintlig vind så blev det mestadels vertikalfiske idag, det började med lite abborre som ville vara med och smaka på dagens gobitar.
Men snart nog fick ett par mindre exemplar av Hjälmarens gösar se dagens mulna himmel, så det kändes som fisket kanske skulle lossna lite.


Efter någon timmes fiske började jag inse att detta inte skulle bli någon av de bättre gösfiketurerna.
Endast någon strögös här och där, där emellan så kändes det som abborren allt mer tar över de platser som tidigare hållit gått om gös.


Efter en skön dag på sjön avslutades dagen med ett par timmars jerkfiske för skojs skull, nu skördade inte detta heller någon framgång men det kändes fint att få dänga lite stora plastbitar.
Med 15 -16 graders vatten temperatur så är det väl fortfarande lite för tidigt för detta fiske.


Trots att temperaturen börjat sjunka i sjön så blommar vattnet riktigt ordentligt i vikarna för att var lite bättre ute på sjön.
Trots förkylning, en sjuk Magister, en snickrande Matros, en jävla ilska för att någon inte vet skillnaden på vad som är ditt och mitt så hade jag en skön dag ute på sjön.

En lite annorlunda fiskedag !
Mike The Pike

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar