lördag 7 augusti 2010

Vad blev priset för denna semesters fiske ?


Nu börjar det bli dags att vänja sej vid att det snart blir arbete igen !
Alltså längre mellan fisketillfällena, men förhoppningsvis blir det en hel del fiske ändå.
Nu tilll betalningen för alla fiske tillfällen som jag fått under denna semester, med fru och barn så finns det väl andra saker som ska prioriteras högre än bara fiske, så vad är då priset ?
Nu till priset, lördagen började med sovmorgon för att sedan ställa in sej i ledet, vad ska ske om man inte ska vara på sjön ?
Jo med en hustru som är frälst i Örebro så var det bara att följa med som ett trevligt sällskap för att inhandla lite småprylar som saknades till hemmet ! 
Första stoppet blev i centrum på den fantastiska butiken Entrè som har allt som man bara måste ha i ett hem, fantastiskt :-)


Eftersom det var mer som skulle göras denna dag så var det bara att skynda vidare till frugans absoluta favoritbutik, Ingvar Kamprads skapelse IKEA, och alla mäns favoritställe.
Här skulle det inhandlas värmeljus :-)
Efter detta besök var det bara att skynda vidare till grannbutiken för att inhandla lite mat och annat smått och gott tills stor främmandet skulle anlända.


Klockan 16, 00 anländer vår goseunge Emilia med allt vad det innebär, en glad och postiv tjej som vet hur man får en dag att gå, full fart hela tiden :-)


Med full fart hela tiden så måste man fylla på bränsle, så det blev att ställa sej vid spisen och tillreda en liten fiskmiddag :-)
Efter detta började DVD äventyret Star Wars i tecknat utföande, det är fantastiskt vilken energi denna lilla gulliga tej har:-)
Efter detta ska det mysas lite och lattjas med lite Polly Pocket och lite annat :-)
Så detta pris var billigt för allt fiske som averkats hitills, nu till den stora överraskningen....
I morgon kan du fiska om du vill,  för på Måndag börjar allvaret igen och det dröjer alltså en stund till nästa äventyr på sjön.
Alltså ingen sovmorgon i morgon, uppstigning i arla morgon för en slutlig jakt efter lite stridslystna guldglimrande skönheter :-)

Detta hade jag inte förväntat mej !
Mike The Pike


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar